Τι σημαίνει «αποδοτική ιστοσελίδα»

Η αποδοτική ιστοσελίδα είναι μια σελίδα η οποία μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες με διάφορους τρόπους και μέσα από διαφορετικά κανάλια, να τους «κρατήσει» προσφέροντας ποιοτικές πληροφορίες, να τους κερδίσει κάνοντάς τους να την εμπιστευτούν και να επιστρέφουν κάθε φορά που χρειάζονται μια σχετική πληροφορία και τελικά να τους πείσει να αποκτήσουν αυτό που προσφέρει.

Ποια είναι τα 4 βασικά χαρακτηριστικά μιας αποδοτικής ιστοσελίδας 

  1. Το πρώτο βασικό χαρακτηριστικό είναι να έχει εμφανισημότητα, δηλαδή να μπορεί εύκολα κάποιος που ενδιαφέρεται ή ψάχνει για το συγκεκριμένο προϊόν ή τη συγκεκριμένη υπηρεσία να «πέσει πάνω της».
  2. Το δεύτερο βασικό χαρακτηριστικό είναι να έχει σχεδιασμό & χρηστικότητα, δηλαδή αφού κάποιος φτάσει στην ιστοσελίδα να παραμείνει μέσα σε αυτή και να περιηγηθεί στις πληροφορίες που προσφέρει εύκολα και αποτελεσματικά. 
  3. Το τρίτο βασικό χαρακτηριστικό είναι το περιεχόμενο, δηλαδή ο τρόπος με τον οποίο παρέχονται οι πληροφορίες μέσα στην ιστοσελίδα, η δομή και η ποιότητα των πληροφοριών αυτών. 
  4. Τέλος, το τέταρτο βασικό χαρακτηριστικό είναι το ποσοστό μετατροπής (conversion rate) δηλαδή το ποσοστό των επισκεπτών που φτάνουν στην ιστοσελίδα, μέσα από τα κανάλια που έχουν επιλεγεί, παραμένουν μέσα σε αυτή και αναζητούν πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν, βρίσκουν αυτό που αναζητούν και τελικά φτάνουν στο σημείο να αξιολογήσουν θετικά, να εμπιστευτούν την επιχείρηση και να μετατραπούν σε πιθανή πελατεία.

Το τελευταίο βασικό χαρακτηριστικό 4, είναι αυτό που συνοψίζει και τα πρώτα 3 βασικά χαρακτηριστικά, οδηγεί στη δημιουργία μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας, θέτει τα θεμέλια για μια επιτυχημένη στρατηγική μάρκετινγκ μέσω διαδικτύου και κατοχυρώνοντας μια σημαντική θέση στο διαδίκτυο για την επιχείρηση σας.Σημαντική Συμβουλή: Σκεφτείτε εποικοδομητικά. Το μάρκετινγκ δεν είναι πώληση αλλά είναι η διαδικασία που θα σας κάνει γνωστούς, θα δώσει κύρος σε εσάς και την επιχείρησή σας και θα σας καθιερώσει. Σκεφτείτε με γνώμονα τους επισκέπτες σας και δώστε τους σωστές, ειλικρινείς και ποιοτικές πληροφορίες.

Για το κόστος της μετάφρασης δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις Πελατών. Αν έχετε κάποια απορία ρωτήστε μας.


Εκτύπωση   Email