εμπόριο – ηλεκτρονικό εμπόριο

Στην διαδικασία λήψης αποφάσεων αγοράς, η γλώσσα έχει ισχυρή επιρροή. Σύμφωνα με έρευνα, το 72% των καταναλωτών είναι πιο πιθανό να αγοράσουν κάτι αν μπορούν να δουν πληροφορίες στη μητρική τους γλώσσα, ενώ το 56% δηλώνει ότι η δυνατότητα να δουν πληροφορίες στη γλώσσα τους είναι πιο σημαντική από την τιμή όταν κάνουν μια αγορά.

Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις που είναι σε θέση να παρέχουν πληροφορίες σε περισσότερες γλώσσες είναι πιθανό να δουν αύξηση των πωλήσεων. Η μετάφραση του ιστότοπου, των περιγραφών προϊόντων και της εξυπηρέτησης πελατών σε περισσότερες γλώσσες μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό και να κερδίσουν εμπιστοσύνη από τους δυνητικούς πελάτες τους. Σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και πιο διασυνδεδεμένος, η μετάφραση αποτελεί πλέον αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια.

Ωστόσο κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε πολλές γλώσσες πρέπει να είναι προσεκτική για να διασφαλίσει ότι οι μεταφράσεις είναι υψηλής ποιότητας και ακριβείς, λαμβάνοντας υπόψη τις μοναδικές αποχρώσεις και τους ιδιωματισμούς κάθε γλώσσας.

Στο κέντρο μετάφρασης Devoto κατανοούμε βαθύτερα την γλώσσα και τον πολιτισμό για τον οποίο μεταφράζουμε και είμαστε σε θέση να παράγουμε μεταφράσεις που δίνουν στον καταναλωτή αυτό ακριβώς που αναζητά.

Company

Links

επικοινωνια

Μητροπόλεως 31, 2ος όροφος
59100 – Βέροια

Τηλ.: 23310-60.423
Κιν.: 694-58.58.729