Κέντρο Μετάφρασης & Επικοινωνίας Devoto

Image

Στο Κέντρο Μετάφρασης & Επικοινωνίας Devoto υπηρετούμε τη μετάφραση από το 1999 με πελάτες τόσο μεγάλες εταιρείες όσο και μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες με τον ίδιο ζήλο και ενδιαφέρον και με τη βοήθεια ενός αφοσιωμένου δικτύου εξαιρετικών συνεργατών καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών.

Παρότι η βασική δραστηριότητά μας είναι η μετάφραση, δε σταματάμε ποτέ να αφουγκραζόμαστε τις νέες τάσεις και τα σημεία των καιρών ώστε να μπορούμε πάντα να στεκόμαστε δίπλα σας στις εξελισσόμενες ανάγκες σας και να τις καλύπτουμε αποτελεσματικά.

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο και μέσα από την εμπειρία και την καθημερινή επαφή με τον επιχειρηματικό χώρο διαπιστώνουμε συνέχεια ότι η επιτυχία μιας επιχείρησης στο ευμετάβλητο τοπίο της αγοράς εξαρτάται από την ικανότητά της να «περάσει το μήνυμα της» και να δηλώνει παρούσα στις νέες επιταγές της επικοινωνίας.

Εμείς - σας βοηθάμε να ξεπεράσετε τον ύφαλο της επικοινωνίας σας με την αγορά με αφοσίωση και προσήλωση στο δικό σας στόχο και με γλωσσικές υπηρεσίες και κόστη στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Δείτε τι κάνουμε για εσάς και επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να διαβάσετε κάποιες πληροφορίες που σάς ενδιαφέρουν εδώ καθώς και στα άρθρα μας